Lil´ Wayne eitab narkoprobleemi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lil´ Wayne
Lil´ Wayne Foto: Reuters / Scanpix

Räppar Lil´Wayne eitas kategooriliselt kuuldusi, justkui oleks ta narkootikumidest sõltuvuses, kinnitades, et ta ei saaks olla hip-hopi staar, kui ta illegaalseid aineid tarvitaks.

Lil´ Wayne, kelle õige nimi on Dwayne Michael Carter jr., arreteeriti Arizona osariigi politseinike poolt 23. jaanuaril süüdistatuna kolmes narkootikumidega seotud õigusrikkumises ning nüüd ootab teda süüdistus narkootikumide müügi ja omamise ning narkootikumidega seotud esemete omamisega, lisaks leiti mehe autost kahtlane relv, vahendab WENN.

Alates arreteerimisest on internetiavarustes mehe võimaliku narkosõltuvuse kohta palju sõna võetud, kuid 25-aastane staar eitab süüdistusi.

«Narkomaan ei suudaks teha seda, mida mina teen. Ma üritan seda politseile ka öelda. Mina olengi kõige suurem kaif, saate aru? Ma olen iseenda narkootikum, kas te mõistate mind?» ütles Lil´ Wayne laupäeval Richmondis toimunud kontserdil oma kuulajatele.

See pole sugugi esimene kord, kui noor muusik politseiga pahuksis on – 2006. aastal arreteeriti ta Atlantaas narkosüüdistusega ning 25. veebruaril peab mees New Yorgis illegaalse relva omamise süüdistusega kohtu ette astuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles