«Stiilipäeviku» uue hooaja avab superstaariks ihalev Joanna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23-aastane Joanna on õbluke tütarlaps, kes soovib "Stiilipäeviku" abiga superstaarisaatesse pääseda
23-aastane Joanna on õbluke tütarlaps, kes soovib "Stiilipäeviku" abiga superstaarisaatesse pääseda Foto: Filmimees

Täna alustab «Stiilipäevik» uue ja veelgi glamuursema hooajaga. Esimeseks muutujaks on Joanna, kes soovib, et tema stiil toetaks võimalust järgmiseks superstaariks saada.
 

23-aastane Joanna on õbluke tütarlaps, kelle kahvatu välimus koosneb tavalistest särkidest ja teksapükstest, kuid tema sees peitub suur tahe järgmiseks superstaariks saada.

«Stiilipäeviku» juhi Ženja Fokini ja tema abilise Anu Saagimi poole pöördus Joanna sooviga vana välimus nurka visata ning teha kõik, et kohtunike ees silma paista. Muutus osutub muljetavaldavaks ning Joanna jääb tulemusega väga rahule.

 

Terve muutumissaate uus hooaeg tuleb Fokini-Saagimi sõnul uskumatult võimas

«Kohtume ülipõnevate inimestega, sealhulgas nendega, kes lausa šokeerivad iseennast ja oma perekonda. Võin lubada, et säravad stiilimuutused panevad kohati jõgedena õnnepisaraid valama,»  kirjeldab Ženja Fokin.

Anu Saagim püüab selle hooaja muutujatele - kas või piitsahoopide hirmus - selgeks teha, et elus pole midagi hullemat kui olla tavaline.

«Loomulikult ei näe meist keegi ärgates välja nagu glamuuridiiva Victoria Beckham, aga selle poole püüdlemine on siiski soovitatav. Stiilne võiks välja näha isegi seenemetsa minnes, sest kunagi ei või teada, millise metsatuka tagant sinu unelmate prints või printsess välja võib ratsutada,» räägib Saagim.

 

«Stiilipäeviku» uue hooaja avapauk on TV3s täna kell 20.00.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles