Täna: romantilise «Randevuu» avakohtingul teeb valiku Alger

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romantilise «Randevuu» avakohtingul teeb valiku Alger.
Romantilise «Randevuu» avakohtingul teeb valiku Alger. Foto: TV3

Tänane õhtu rõõmustab kõiki romantikasõpru, sest TV3s algab uus kohtingusaade «Randevuu», mis teeb lõpu üksildusele ja viib kokku kaaslast otsivad südamed.

«Randevuu» tänases avasaates otsib endale kaaslast kaks korda abielus olnud ettevõtja Alger. Algeriga on kohtuma tulnud käsitööd, loomi ja lapsi armastav mööblirestaureerija Kristi, kaitseliitlasest raamatupidaja Eda ja sportlik raamatupidaja Inna.

«Randevuu» muudab kõigi nende inimeste elu, kes pole enda kõrvale igatsetud kaaslast leidnud või on pidanud oma varasemas valikus pettuma.

Romantilise kohtingusaate juhiks on armastatud näitlejanna Ülle Lichtfeldt, silmale nähtamatus tasandis toetab osalejaid selgeltnägija Nastja ning suhtesobitajaks on psühholoogi ja pereterapeudina tegutsev Ilona Gassmann. Just nemad, kolm säravat ja tarka naist, aitavad osalejatel õige valiku tegemisel toeks ja nõuandjaks olla.

«Randevuu» põhineb Venemaal tuntud ja ülipopulaarsel formaadil «Davai Poženimsja» ning on lahe, lõbus ja samas eluliselt köitev meelelahutus kogu perele.

«Randevuu» ootab romantikahuvilisi kaasa elama kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles