Hudson: McConaughey´st saab suurepärane isa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthew McConaughey ja Kate Hudson filmis «Fool's Gold» (2008)
Matthew McConaughey ja Kate Hudson filmis «Fool's Gold» (2008) Foto: WENN

Näitlejatar Kate Hudson on veendunud, et meedia poolt tema sõbrast, Matthew McConaughey´st loodud pilt ei ole täpne, kinnitades, et mehe metsik elustiil ei mõjuta tema võimet saada suurepäraseks lapsevanemaks.

McConaughey saab koos oma Brasiilia päritolu tüdruksõbra, Camilla Alvesiga, peatselt esmakordselt lapsevanemaks ning Hudson arvab, et pressi poolt maalitud pilt mehest kui ekstsentrilisest peoloomast ei vasta tõele ning tegelikult on pühendunud pereinimene, vahendab WENN.

«Ma usun, et temast saab suurepärane isa. Ma arvan, et inimesed lihtsalt näevad teda sellisena, nagu meedia teda näitab ja võtavad seda pilti kui tõde. Matthew juhtub olema üks kõige armastavamaid ja lojaalsemaid inimesi keda ma tean ja tema perekond on talle väga tähtis. Ta saab suurepäraselt lastega läbi ja ma usun, et ta on väga vastutustundlik ja lahe isa,» ütles Hudson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles