Märt Sults on umbusklik Hendrik Aguri uue muusikaprojekti suhtes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üle-Eestiline suurkontsert „XX sajandi muusikaeksam – vinüülist mp3ni“ hämmastas 1. septembril Tartu publikut. Elu24 palus kontserti kommenteerida Tallinna Kunstigümnaasiumi direktoril, omaaegsel rokimehel, Märts Sultsil.


Sama seltskonna poolt kaks aastat tagasi Eesti rahva ette toodud täisprofessionaalset lavastust „Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E.“ kommenteeris Sults kui staaride loomingu solkimist. Loe lähemalt SIIT!

„Vinüülist mp3ni“ suhtub Sults viisakamalt, kuid siiski umbusklikult

„See on igati auväärne tegevus, niikaua, kuni seda ei tehta millegi arvelt ehk kuni piletitulust majandab selle tegevuse ära. Et klassikuid mitte ära lörtsida, peab tegema muusikat väga kõrgel tasemel. Kahjuks ma ei usu, et Agur seda kontserti terve suve on harjutanud,“ rääkis Sults.
 

GAG direktori, Hendrik Aguri vastus Märt Sultsile:

„Noored on kontserdi jaoks harjutanud suure kirega ning see energia ja vau-efekt avaldub lavalt. Kõige parem on tulla ise kontserdile, et seda väikest imet kogeda. Kontsert on austusavaldus klassikutele, mitte nende imiteerimispüüe.

Mis puudutab minu harjutamist, siis kontserdil olen Tallinna GAGi vilistlastest koosneva bändi basskitarrist. Sel kontserdil on mulle isiklikuks väljakutseks 30ndate jazzipalu saata kontrabassil.“

 

Kumma sõna peale jääb?

Tule ja vaata-kuula ise 8. septembril kl 15:00 ja 19:00 Nokia Kontserdimajas.

Piletid saadaval Piletilevis ja Ticketpros või kohapeal.

„XX sajandi muusikeksam – vinüülist mp3ni“ kontsert toimub:

8. septembril kell 15.00 ja 19.00 Tallinnas, Nokia kontserdimajas
Külalisesineja maestro Eri Klas.

 

Kaasa teevad:

Ines
Uku Suviste
Ivo Linna
Norman Salumäe
Bonzo
Birgit Varjun
Marten Kuningas
Vj Lowbite
GAM vokaalansambel
TIK vokaalansambel
Teatrikool TeatriPolygon

Gustav Adolfi Gümnaasium, Miina Härma Gümnaasium, Pärnu Ülejõe Gümnaasium, Otsakool, 21. Kool, Tallinna Ühisgümnaasium, Tallinna Reaalkool.

Kontserdi muusikaline juht on Siim Aimla, lavastajad Mari-Liis Pruul ja Kristjan Rohioja.

Vaata lisa: http://www.facebook.com/events/469150179763652/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles