Raino Schröder astub superstaarisaates kohtunike ette pastakate, rula ja padjaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügishooaja kõige võimsama teleshow „Eesti otsib superstaari“ viies hooaeg jõuab TV3 ekraanile septembris, eelvoorud algavad aga juba sel laupäeval Narvas. Kohtunikeks on Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Mart Sander
Sügishooaja kõige võimsama teleshow „Eesti otsib superstaari“ viies hooaeg jõuab TV3 ekraanile septembris, eelvoorud algavad aga juba sel laupäeval Narvas. Kohtunikeks on Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Mart Sander Foto: TV3

Juba homme alustab TV3 «Eesti otsib superstaari» viienda hooajaga.

 Avalikkuse ette jõuavad värvikamad seigad Tallinna, Narva, Viljandi ja Tartu eelvoorudest. Avapaugu annab Tallinn, kus end esitleb tõeliselt kirev superstaariks pürgijate rivi.

Tänavusel hooajal tuli noortel lauljatel finalistide hulka pääsemiseks läbida eriti tihe sõel. Kohtunike Mihkel Raua, Maarja-Liis Ilusa ja Mart Sanderi abiga on selgunud esimesed kõige säravamad ja andekamad lauljad, kelle hulgast eestimaalased valivad detsembris järgmise superstaari.

«Eelvoorud tõestasid taas, et andekaid noori lauljaid on Eesti jätkuvalt väga palju, kuid vaid kaunist lauluhäälest selle saatesarja jaoks ei piisa – võidu toob isikupära ja karisma. Kutsun kõiki kaasa elama sügise võimsaimale teleshow´le, kus näeb säravaid ja huvitavaid staarikromosoomiga superstaariks pürgijaid,» ütles TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Selleks, et eelvoorudes kohtunikke võluda, kasutasid paljud nutikad kohaletulnud laulu ilmestamiseks erinevaid nippe. Näiteks astub 21-aastane Raino Schröder kohtunike ette pastakate, rula ja padjaga. Nimelt tegeleb Kehtnast pärit noormees pen beat'iga, oma hobisse suhtub poiss väga tõsiselt ning loodab superstaarisaatest kuulsust juurde saada. Youtube’is on Raino juba staar, üht tema videot on vaadatud suisa 168 000 korda. Kohtunike arvamust Raino kohta kuuleb saates.

Osalejaid toetavad uued andekad saatejuhid, Tallinna Linnateatri vendadest näitlejad Henrik ja Karl-Andreas Kalmet.

«Eesti otsib superstaari» alustab TV3s pühapäeval kell 20.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles