Kreisiraadio läheb tänutuurile

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolaul 2008. Kreisiraadio
Eurolaul 2008. Kreisiraadio Foto: Liis Treimann

Kreisiraadio tähistab käesoleval kevadel 15. juubelit ning läheb tänutuurile.

Tänuks publikule annab Kreisiraadio kaheksa juubelisõud 13.-21. aprillini Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis. Juubelisõul osalevad tuntuimad tegelaskujud läbi aegade, kaasa teevad külalisesinejad.

«Tahame eesoleva tuuriga väljendada oma tänulikkust kõigile, kes Kreisiraadiost mingilgi moel osa saanud on. Aastate pikkust kogemust on patt enda tead hoida, sestap ka soov järeltulevatele põlvedele parim edasi anda,» ütles Tarmo Leinatamm.

«Tänutuur on tähtis meile endile, et näha silmast silma inimesi, kes on kohal, vaatavad silma, naeratavad, reageerivad ja on emotsionaalsed. Viimasel ajal on ju kahjuks kõik taandunud ainult numbritele. Trendisõna – reiting, ei ütle ju midagi, olgu see number kümnetes või sadades tuhandetes,» seletas Hannes Võrno.

«Meie tutvusringkonnas pole kedagi, kes tunneks kedagi, kellel oleks mingi mõõdik kusagil kapinurgal. Kreisiraadio kohtumised oma sõpradega on meile endile olulised. Me saame sellelt saalis istuvalt sõpruskonnalt tohutult rohkem tuge, tagasisidet ning tegutsemistungi, kui kuivadest polli-numbritest. Meie publik on kindlasti parim osa Eesti ühiskonnast. Täname neid!,» lisas Võrno.

«Tänutuur on tänu tänulikele inimestele, kes on oma tänu avaldanud läbi tänu meie tegemiste eest. Tänu millele me oleme tänulikult tänades eksisteerinud 15 aastat. Tänu vastastikusele tänule korraldamegi tänutuuri. Tänu tänajatele me ka täname,» ei saanud jätta omapoolset kommentaari andmata ka Peeter Oja.

Kontserdid toimuvad:

13.aprillil kell 14 ja 19 Pärnu Kontserdimajas

14., 15. ja 21. aprillil kell 19 Vanemuise Kontserdimajas

17.aprillil kell 19 Jõhvi Kontserdimajas

20.aprillil kell 14 ja 19 Estonia Kontserdisaalis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles