Psühholoog Ilona Gassmann: «Randevuu» üllatas päris inimestega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost
Kaader videost Foto: TV3

Kohtingusaatest «Randevuu» tuttav psühholoogiline nõustaja ja pereterapeut Ilona Gassmann külastas täna StarFMi hommikustuudiot, märkides, et teda üllatas positiivselt saates osalejate loomulikkus ja siirus.

«Kui arvatakse, et telesaadetes on kõik lavastatud ja stsenaariumi järgi paika seatud, siis selles saates see kindlasti nii pole. Stuudios on päris inimesed, kel tänu loomulikkusele ja avameelsusele on võimalus enda jaoks sobiv kaaslane leida kordi suurem kui näiteks anonüümselt internetis seigeldes.»

Ilona Gassmanni sõnul on hästi toimiv suhe inimesele väga oluline.

«Loomulikult võib rõõmu tunda ka valikust üksi elada, kuid enamuse jaoks on just jagatud elu rikkam ja õnnelikum,» sõnas ta.

Täna õhtul otsib «Randevuu» saates kaaslast 34-aastane üksikisa Jarmo. Riigiametis peaspetsialistina töötav mees soovib leida rõõmsameelset ja naiselikku naist. Jarmoga lähevad kohtuma romantiline ja kirglik väikeettevõtja Helena, audiitoriametist unistav sportlik Kadri ning riigiametnikuna töötav naiselik Eve.

Jätkuvalt saab saatesse registreeruda TV3 kodulehel.

«Randevuu» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles