«Randevuu»: vaata, kelle hulgast peab Jarmo tegema valiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Randevuu», Jarmo
«Randevuu», Jarmo Foto: TV3

Tänases saates otsib endale kaaslast üksikisa Jarmo. Riigiametis peaspetsialistina töötav mees soovib leida rõõmsameelset ja naiselikku naist. Jarmoga lähevad kohtuma romantiline ja kirglik väikeettevõtja Helena, audiitoriametist unistav sportlik Kadri ning riigiametnikuna töötav naiselik Eve.

JARMO, 34

Üksikisa. Peaspetsialist riigiametis. Arendab riigitöö kõrvalt juba kolmandat aastat oma ettevõtet. Peab tööd tähtsaks, aga seab kodu alati esikohale. Loodab kohtuda rõõmsameelse ja naiseliku naisega, kellega luua perekond, kus trooniks ausus ja usaldus.

HELENA, 36

Väikeettevõtja. Tegeleb IT-teenuse müügiga suurtele ja keskmistele ettevõtetele. Hoiatab, et tal on kalduvus olla „liiga hea“. Unistab kirglikust mehest, kelle nimel on nõus jätma karjääri ja pühenduma perele.

EVE, 30

Riigiametnik. Hoolitsev ja abivalmis, kuid hoiatab, et ei ole nõus hakkama mehe emaks. Unistab sellest, et saab pereelu puudutavates asjades kellegagi koos otsuseid vastu võtta.  Soovib kohtuda mehega, kes on enesekindel, hoolitsetud, karismaatiline ja helde.

KADRI, 26

Tulevane audiitor. Õpib ülikoolis majandusarvestust. Hoiatab, et on kangekaelne ja korraarmastaja. Soovib kohtuda enesekindla, humoorika mehega, kes on elus juba midagi saavutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles