Soome trimmisaates lööb kaasa ka Monika Tuvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagimi kriitika ajas Soome tantsustaarid nutma.
Sellised näevad välja Soome saate "Tanssi peppu pieneksi" - "Tantsi tagumik trimmi" saates osalevad paksukesed. 
Üks paksukeste tantsuõpetajatest on eestlanna Monika Tuvi tantsustuudiost Dance Act ja kohtunik Anu Saagim
Anu Saagimi kriitika ajas Soome tantsustaarid nutma. Sellised näevad välja Soome saate "Tanssi peppu pieneksi" - "Tantsi tagumik trimmi" saates osalevad paksukesed. Üks paksukeste tantsuõpetajatest on eestlanna Monika Tuvi tantsustuudiost Dance Act ja kohtunik Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Täna algas meie põhjanaabritel saade «Tanssi peppu pieneksi» - «Tantsi tagumik trimmi», kus üheks kohtunikuks on Elu24 peatoimetaja  Anu Saagim. Tantsuõpetajana lööb kaasa ka eestlanna Monika Tuvi tantsustuudiost Tantsugeen. 

Samal ajal, kui Anu ülesadeks on olla karm ja otsekohene kohtunik tantsupõrandal liuglevatele soome paksukestele, siis ei jää talle sugugi alla ka saates «Tanssi peppu pieneksi» tantsuõpetajana kaasa lööv Monika Tuvi.

Monika tantsupartneriks on muuseas Soomes juba üle kümme aasta resideeriv ja hetkel  taksojuhina töötav eestlane Toni.

Viimane on püüdnud ka kohtunikke ära osta, et saatest mitte esimeste seas välja kukkuda. Anule on mees kandnud stuudiosse näiteks kastide viisi šampanjat.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles