Michelle Pfeifferi abikaasa eelistas algul naise õde

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer Foto: Reuters / Scanpix

Michelle Pfeifferi abikaasa pööras nende tutvuse alguses naise õele tunduvalt rohkem tähelepanu kui oma tulevasele kaasale.

Nimelt veetis sarja «Ally McBeal» looja David E. Kelley 1993. aastal Pfeifferiga pimekohtingule minnes enamiku aega hoopis tolle noorema õega lobisedes, kirjutab Digitalspy.

«Me ei armunud Davidiga kohe. Kohtusime koos grupi inimestega restorani pimekohtingule minnes. Sel õhtul me teineteisega ei rääkinud,» meenutas Pfeiffer.

«Tema rääkis mu õe ja mina tema sõbraga. Ja tal tundus mu õega hästi minevat, nii et mõtlesin, et äkki peaksime hoopis nemad paari panema. Aga Davidi sõber ütles, et ära mitte üritagi,» rääkis näitlejanna.

«Lõpuks läksime kohtingule, kus olime ainult meie kaks ja siin me nüüd oleme,» meenutas Pfeiffer.

Paar abiellus 1993. aastal ja nad kasvatavad 14-aastast adopteeritud tütart Claudia Rose'i ning 13-aastast bioloogilist poega John Henryt.

49-aastane Pfeiffer ütles hiljuti, et ei kavatse näitlemist lõpetada, ehkki vanemaks saades on üha raskem endale sobivaid käsikirju leida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles