Nadya Suleman vallandas lapsehoidjad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadya Suleman
Nadya Suleman Foto: SCANPIX

Üksinda 14 last kasvatav ameeriklanna Nadya Suleman vallandas lapsehoidjad.

Sulemani arvates nuhkisid heategevusorganisatsiooni Angels in Waiting lapsehoidjad ta järgi ning kandsid tema elust ette sotsiaalametnikele, kirjutab foxnews.com.

Sulemani advokaat Jeff Czech kinnitas, et Suleman ja lapsehoidjad ei olnud ühel meelel.

Möödunud kuul palus Angels in Waiting esindaja ametivõimudel uurida, kas Suleman suudab oma 14 lapsele korraliku kodu kindlustada. Sulemani isa oli just kinkinud oma tütrele ja ta lastele uue suure maja. 

«Sulemanil tekkisid lapsehoidjatega erimeelsused. Ta vallandas lapsehoidjad, kui kuulis, et Angels in Waiting asutaja Linda West-Conforti on lastekaitsetöötajatele tema kohta kaebuse esitanud,» selgitas advokaat.

Advokaat jätkas, et ta klient tundis end valestimõistetuna ja halvasti kohelduna.

Orange´i maakonna sotsiaalametnikud ei soovinud juhtumit kommenteerida.

Angels in Waiting pakkus Sulemanile, et nende lapsehoidjad hoolitsevad laste eest ööpäev läbi ning seda vabatahtlike annetuste eest. Hiljem võttis organisatsioon oma pakkumise tagasi ning lubas ainult Sulemani poolt otsitud lapsehoidjad välja koolitada.

Sulemani arvates võttis heategevusorganisatsioon oma esmase pakkumise tagasi, kuna vabatahtlikud rahaannetused jäid väga väikseks. Organisatsioon eitas seda ja tõstis hoopis esile, et Sulemaniga on väga raske suhelda.

Pärast seda pöördusid Suleman ja ta advokaat Kaiser Permanente Bellfloweri haigla poole, leidmaks lapsehoidjate probleemile lahendust.

Selles haiglas sündisid 26. jaanuaril Sulemani kuulsad kaheksa last.

Haigla pakub emadele ja lapsehoidjatele osalist tasuta lapsehoidmiskoolitust. Haigla ei soovinud Sulemaniga seotut kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles