Uus kuum paar: Marko Kiigajaan ja Kertu Jukkum?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kiigajaan
Marko Kiigajaan Foto: Jelena Rudi

Saatest «Tantsud tähtedega» tuntud Marko Kiigajaani (24) viie aasta eest tärganud suhe lauljatar Mirjam Mesakuga (22) on läbi - Marko veedab nüüd aega hoopis Sky Plusi saatejuhi Kertu Jukkumiga (27).

Marko ja Mirjami läbikäimine kulges kui Ameerika mägedel üles-alla, kirjutab Kroonika.

Vahepeal lahku läinud, said nad eelmisel aastal taas kokku, täna on romaanil aga jälle punkt. On’s selles roll ka Jukkumil, kellega koos on tantsuässa nähtud nüüd nii toidupoes kui ka erinevatel üritustel?

«Meid koos toidupoes nähtud?» imestab Kertu. «See on mitteametlikult välja öeldud, kuid meil on plaanis üks tantsuprojekt - see on ka põhjus, miks meid koos liikumas näha ja ma ei tahaks sellest veel rääkida, sest kokkulepet tantsuagentuuriga pole veel.»

See, et nad on koos korvi ka suupoolist ladunud, on Kertu sõnul puhas juhus: «Kui trennist koos tuleme ja mõlemad poodi suundume, siis mis seal ikka väga erilist on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles