Sal-Saller on teinud puhta vuugi meelelahutusturul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller
Hendrik Sal-Saller Foto: Marko Mumm

Kroonika koostas 2011. aasta põhjal meelevaldse esikümne neist, kes on end tööga tippu trüginud ja seal siis kas püsinud või langenud.

Laulja ja muusik Hendrik Sal-Saller (46) on aastaid publikut hullutanud ansambliga Smilers ning tema firmadki tegutsevad mitmel rindel.

Läinud aastal oli kõige kasumlikum Hendrikule ja tema abikaasale Berit Veiberile (34) kahasse kuuluv firma Popcorn Production OÜ, mis tegeleb ürituste korraldamisega.

Abikaasade äri sai üritusturult müügitulu 106 792 eurot, millest jäi kasumina järele 42 052 eurot. Koos Popcorn Productioni jaotamata kasumiga, 20 284 eurot varasemast, oleks neil endile sellest firmast dividende maksta 62 336 euro ulatuses.

Puhta vuugi meelelahutusturul on teinud ka Sal-Sallerile ja meelelahutusärimehele Arne Valmisele kuuluv loome-, kunsti- ja meelelahutusvaldkonas tegutsev Bulldozer OÜ, mille läinud aasta müügitulu oli 127 179 eurot! Pärast kulude mahaarvamist sulas kasum vaid 359 eurole!

Siiski, firma eelmiste perioodide jaotamata kasumiga 71 252 eurot, võiks tandem endile maksta dividende 71 611 eurot.

Hendrik Sal-Saller kuulub veel Lucca Tennis OÜ osanike ringi. Samuti kuulub Hendrikule ja Beritile mittetulundusühing  Hea Tuju.

Hendrikul on Harku vallas üks korter ja eramu, samuti eramu Viljandis.

Pikemalt loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles