Roberto: mulle ei meeldi kunstlikud naised

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaraärimees Roberto de Silvestri Kroonika Seksikamate valimisel, 13.02.2009
Kinnisvaraärimees Roberto de Silvestri Kroonika Seksikamate valimisel, 13.02.2009 Foto: Photo Factory

«Mulle ei meeldi kunstlikud naised, sellised kes end ülemäära mukivad ja väljakutsuvalt riietuvad. Kutsun neid jõulupuudeks,» pajatab miljonärist kinnisvaraärimees ja unistuste prints Roberto de Silvestri Kroonikale antud intervjuus.

Oma unistuste printsessi otsiv Roberto ütleb, et talle meeldivad lihtsad tüdrukud, mitte mingil juhul sellised, kes liialdavad jumestuse ja ka oma käitumisega.

Mehe arvates oli saates päris mitu tüdrukut, kes pakkusid oma käitumismaneeridega üle või ei tundnud lihtsamaidki viisakusreegleid.

Huvitav, kas Roberto pidas silmas põhjendamatult kõrge enesehinnanguga Tõehetke-Lilitit, kes ei osanud vestlustasandil inglise keelt, rääkimata viisakusest ja etiketireeglitest?

Kas beibetüüpi sõbrannadel, nagu Lilit ja Triinu, on Roberto silmis mingitki väärtust või eelistab mees tõepoolest lihtsakoelisemaid piigasid nagu Ketlin, Reelika ja Kadi?

Roberto on nõus paljastama vaid niipalju, et unistuste printsessi tiitli võitis seda väärinud neiu. «Ta on tüdrukutest kõige südamlikum, kõige ausam, kõige väärikam - ta paistis teiste seast üsna alguses välja.»

Roberto ise saatest endale püsisuhet ei leidnud ja kihlasõrmust kellelegi sõrme ei pannud.

«On üks tüdruk sellest saatest, kellega olen käinud reisidel, kuid kuna mul on väga kiire elutempo, pidevalt ärireisid, siis on mul väga keeruline püsivat suhet arendada,» tunnistab Harry Potterit meenutav rikkur. 

Roberto väljavalituks on ilmselt ööklubi Astoria Palace juhataja Marge Variku nooruke modellist tütar Delisa Maria Varik.

Pikemat intervjuud Robertoga loe juba Kroonikast!

 

«Unistuste printsess» TV 3s täna õhtul kell 20.55

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles