Pärnu loodusmaja peab sünnipäeva

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodusmaja tähistas oma 55. aastapäeva.
Pärnu loodusmaja tähistas oma 55. aastapäeva. Foto: Henn Soodla

Homme tähistab Pärnu loodusmaja oma 55. aastapäeva ülelinnalise õpilasüritusega, mis annab õpilastele võimaluse osaleda klassivälises loodusõppes.


Eesmärk on teavitada Pärnu linna koolide õpilasi lisaõppest loodusmajas ja anda neile praktiline kogemus klassivälistest õppetöövormidest loodushariduses.

Homme oodatakse koolilapsi linnavalitsuse kolmanda korruse saali, kus toimub Pärnu koolide vaheline loodusteemaline viktoriin. Samal ajal stardivad orienteerumisvõistkonnad loodusmaja juurest Kooli 11.

Rada haarab Pärnu parke ja mereranda, kus noored saavad rakendada teoreetilisi teadmisi praktikas (loomade jälgede määramine, helilindilt  linnulaulu järgi linnu määramine, topiste järgi loomade/lindude määramine). Võistluses on vaja täpsust ja osavust. Parimaid ootavad pingutamist väärt auhinnad.

Viktoriin 1.-4. klassi lastele algab kell 12, 5.-9. klassidele kell 13.30 ja gümnaasiumiõpilastele kell 15.30. Orienteerumisvõistlus keskastme õpilastele stardib kell 13 ja gümnasistidele kell 14. Üritust toetavad Pärnu linnavalitsus, hasartmängumaksu nõukogu ja Apollo raamatukauplus.

Samuti saab käesoleval ja järgmisel nädalal loodusmaja saalis vaadata ajakirja Jahimees koostatud näitust laste joonistusvõistluse töödest ning loodusmaja väljapanekut “Puude ja põõsaste määramine pungade järgi”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles