Homer Simpson liitub Manchester Unitediga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homer Simpson liitub Manchester Unitediga
Homer Simpson liitub Manchester Unitediga Foto: Metro.co.uk

Menuka animasarja «Simpsonid» värskeimas osas liitub Homer Simpson kuulsa jalgpalliklubi Mancheter Unitediga ja temast saab Cristiano Ronaldo meeskonnakaaslane.

Uues osas läheb Homer koos perekonnaga Suurbritanniasse puhkama ning hakkab liigsest kehakaalust lahtisaamiseks koos treenima selliste jalgpallikuulsustega nagu Ronaldo, Wayne Rooney ja Rio Ferdinand, vahendab Daily Mail.

«Ameeriklased on pärast David Beckhami liitumist LA Galaxyga hakanud jalgpallile rohkem tähelepanu pöörama. Sarja loojad said aru, et kui Homer saata inglaste juurde, siis ei saa üle ega ümber ka jalgpallist,» selgitas sarja tegijate siseringi kuuluv allikas.

Ta lisas, et Manchester Unitedi mängijad on rõõmsad, et neid sellisesse menukasse animasarja kaasati.

«Plaanitud on,  et nad annavad neid kujutavatele joonistegelastele ise oma hääled,» lisas allikas.

Manchester Unitedi endine staar David Beckham ei soovinud möödunud aastal, et teda «Simpsonites» kujutataks, kuna stsenarist oli sisse toonud tema väidetava suhte Rebecca Loosiga.

«Simpsonite» uus osa peaks valmima selle aasta suvel ja mitmed maailma telekanalid plaanivad seda näidata juba sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles