Detsembris valitakse järgmine Eesti Koolimiss

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellest saab küll Koolimiss 2012?
Kellest saab küll Koolimiss 2012? Foto: Kutt Niinepuu

Eesti Koolimiss 2012 valitakse laupäeval, 1. detsembril, algusega kell 12 Eesti Näituste messikeskuses toimuva noorte infomessi Teeviit pealaval.

«Sel aastal oleme konkursi ajakavas ja ülesehituses teinud mitmeid olulisi arendustegevusi selliselt, et tüdrukud saaksid kõiki oma tugevaid külgi paremini esitleda,» rääkis konkursi peakorraldaja Helen Kuusmaa.

Konkursi korralduspartner Joel Juht selgitab: «Senise aeroobikakava asendasime kaasaegse tantsulise liikumisega «Vogue».

«Koolimissid ei pea olema aeroobikud ja paljud osalejad pelgasid senist tantsukava,» teab Juht.

«Küll peab missikandidaat tajuma rütmi, oskama laval olla ning kaamera ees poose võtta - kõike seda võimaldabki Vogue-voor väljendada ja kohtunikel hinnata. Vogue-liikumisest valmistame kodus harjutatava videokoolituse. Konkursi laval esinetakse spetsiaalse muusika saatel viieliikmelise grupina mille tegevust juhatab JJ-Street tantsukooli treener Kätriin.»

Konkursi teine voor on individuaalne talendi- ja fantaasiavoor ning siin saab iga tüdruk ennast tutvustada ja näidata tugevaimast küljest omal vabal valikul. Kolmas voor on pidulik õhtukelidivoor, selles voorus esitavad tüdrukutele küsimusi ka žüriiliikmed.

Konkursile on oodatud osalema neiud vanuses 15-19 eluaastat.

Osavõtuks palutakse lahkesti ühendust võtta meiliaadressil 2012@miss.ee.

Esimest korda valiti Eesti Koolimissi 2006. aastal Saku Suurhallis. Konkursi žürisse kuuluvad Eestis tegutsevate rahvusvaheliste modelliagentuuride esindajad ja iluvõistluste korraldajad.

Eesti Koolimissi korraldajad ei sõlmi osalejatega siduvaid lepinguid, konkursi missiooniks on pakkuda tüdrukutele enesearendamise ja -näitamise võimalust. Osalejate kinnitusel on Eesti Koolimissi konkurss lisaks heale kogemusele ka suurepäraseks «hüppelauaks» edaspidiseks edukaks tegutsemiseks nii ilu- kui moevaldkonnas ja muudel elualaldel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles