Vanameister Dj Tony Humphries soovib isiklikke turvamehi ning shampust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Humpries
Tony Humpries Foto: Club Privé
Homme, 27. märtsil, klubis Privé esineva tantsumuusika suurkuju Tony Humphries’i nõudmised ürituse korraldajatele on suuremad kui väheste teise viimaste aastate jooksul klubi külastanud DJ’de omad.

Humphries'i soovide nimekirjast ei puudu nii 24 tundi isiklikus kasutuses olevad personaalsed turvamehed, hotelli sviit, väga täpsed tehnilised nõuded klubile kui ka sellised pisidetailid nagu näiteks musta värvi õiges suuruses käterätikud. Lava taha soovib mees eraldatud ning turvatud ruume isikliku tualettruumiga, lisaks peab DJ-puldis olema rohkelt shampust ning allikavett.

Tony Humphries'i võib ilma liialdamata nimetada endiselt valitsevaks tantsumuusika kuningaks, kelle käe all on alustanud sellised superstaarid nagu Chaka Khan ning Queen Latifah. See mees on rõõmustanud kõiki tantsumuusika fänne üle maailma oma unikaalse lugude valikuga ning mõnusa tempoka souli sugemetega tantsumuusikaga. Tony Humphries on tantsumuusika maailmas töötanud pea kolmkümmend aastat, selle aja jooksul on ta mänginud üle 300 klubis, teinud üle 200 stuudio-remiksi.

Tony Humphries intervjuu video SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles