Kauneim Koolimiss selgub juba homme!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Koolimiss 2007 Marianne Lillemägi ja mõlemad printsessid.
Eesti Koolimiss 2007 Marianne Lillemägi ja mõlemad printsessid. Foto: .
28. märtsil 2009 kell 17.00 on kõik oodatud Viru Keskuse kompleksi Café Amigosse, et saada osa maailma suurimast üritusest omas kategoorias. Iluduskuninganna tiitlile pretendeerib ligi 50 missi Eesti koolidest.

Juba neljandat aastat kutsume kõiki üldharidus- ning kutsekoole osalema Eesti Koolimissi valimistele. Eelvoorud koolides on toimunud terve aasta vältel- igast koolist on välja valitud atraktiivseim, kes osaleb suurel lõppvõistlusel.

Neiud tulevad lavale nii vaba aja-, õhtukleidi- ja vestlusvoorus. Võitja selgitab välja kõrgetasemeline žürii, kus on esindatud rahvusvaheliste modelliagentuuride esindajad Eestis eesotsas E.M.A Model Management, Baltic Models, Living Models Agency ning teised oma ala spetsialistid.

Eesti Koolimissi ametlik patroon Kristiina Ojuland lausub ka sellel aastal tevitussõnad.

Lisaks finalistidele astub lavale Joel Juhi JJ-Street Dance Company oma uhiuute kavadega. DJ puldis on Raigo Brauer. Finalistide tantsulise kava koostab ning tantsuvooru juhendab Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia tudeng ning spordiklubi Fortius treener Sirli Tamm. Õhtut juhib Koolimissi «veteranõhtujuht» Madis Malk.

Võistlust võivad tulla uudistama kõik huvilised. Uksed avatakse 16.00, peo ametlik algus on kell 17.00.

Toimub hulganisti auhinnamänge ning loomulikult ei puudu ka üllatusesineja! Lisaks kõigele muule paneb juba teist aastat järjest Koolitused.ee välja eriauhinna kõige paremini ettevalmistanud ning oma lemmikule kõige häälekamalt ja kirevamalt kaasaelavale toetajaskonnale.

Sel aastal on publikul võimalus võita Paunküla puhkekeskuse kinkekaart ligi 6500 krooni väärtuses. Kell 20.00 kroonib tänavuse kaunitari eelmise aasta Koolimiss Leanika Bauman. Üritus lõppeb kell 21.00.

Täpsemat informatsiooni konkursi kohta leiab aadressil www.miss.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles