Rõõmurulli mängumaa kolib suure peoga

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie-Lisette Pajo saab edaspidi mängida Rõõmurulli uues asukohas Rüütli 23/25.
Marie-Lisette Pajo saab edaspidi mängida Rõõmurulli uues asukohas Rüütli 23/25. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 1. aprillil avab Rõõmurulli mängumaa Pärnus uksed uues asukohas Rüütli 23/25 ja tähistab seda kell 11 algava kolimispeoga. Lapsi oodatakse peole mängima ja torti-puuvilju sööma, emadele pakutakse kohvi.


Mängumaa asus varem SEBi hoone kolmandal korrusel, nüüd on kunagises õppenõustamiskeskuses kasutada palju rohkem pinda. Rõõmurulli pääseb hoovi poolt lapsevankri ja ratastooligagi.



Kohaliku kunstniku Eda Mikkeri lõbusate seinamaalingutega kaunistatud ruumid on jagatud eri mängude ja tegevuste tarbeks.



Esimene tuba on müramistujus põnnidele: kohale tuuakse pallid, batuudid, ronimisredelid, suure klotsid. Järgmises toas saab mängida rahulikumaid mänge nukkude ja autodega, meisterdada, joonistada tahvlile ja paberile. Kolmas tuba ootab väikesi printsesse roosade baldahhiinide, padjakuhilate ja muinasjuturaamatutega.



Neljandas toas seab end sisse lastejuuksur ja viiendasse kolib varem Mai Selveris asunud lauamängude ja mänguasjade laenutus. Mängumaal on saal, kus toimuvad beebikooli tunnid ning saab pidada sünnipäevi. Sünnipäevale on võimalik tellida juuksur, kes teeb lastele soenguid ja näomaalinguid, või mängujuht.



Sügisest alustab Rõõmurullis eelkool.



Mängumaa on avatud 10-17, suvel kauem. Tund mängimist maksab 25 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles