Riisalu aitas asju parandada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand ja Aivar Riisalu
Indrek Tarand ja Aivar Riisalu Foto: Raigo Pajula

Eilses TV3 «Kaua võib» saates tegeles Aivar Riisalu teleri remontimise, auto käigukasti ja katkise arvutiga.

Televiisori parandamine

Saate esimeses loos oli probleem televiisori parandamisega, sest raha maksti, kuid telerit korda ei tehtud.

Tegemist on looga, millest Elu24.ee on juba kirjutanud ja mille kohta saab täpsemalt lugeda siit

Eile oli aga teleekraanilt võimalik näha, kes need loo tegelased on ja mis täpsemalt juhtus.

Kõige tulisem oli muidugi vanema daami ja remondimehe tüli, kui nad üksteise peale päris kõvasti karjusid ja süüdistasid.

Auto parandamine

Teises saatelõigus näitas Riisalu Toyotat, millel oli probleeme salongiga. Kaebaja, kes töötab sõiduõpetajana, rääkis, et probleemid olid käigukangiga ja masin on viis korda remondis käinud.

Mees tutvustas probleemi ja näitas, kuidas käigukast veidralt käitub.

Tema sõnul segab käigukastiprobleem tema tööd, sest õpilased peavad samuti veidra käigukastiga harjuma.

Lisaks olid probleemid ka antitiivaga, mida ei suudetud autole korralikult paigaldada. Samuti ei töötanud korralikult parkimisandurid – nendega tuli remondis käia kolm korda.

Lõpuks viis mees auto uute töökotta ja seal tehti auto täielikult ning kiiresti korda – alguses käis auti Elke Auto töökojas ja pärast Amserv Autos.

Arvuti parandamine

Saate viimases loos oli probleem Elionist ostetud arvutiga – nimelt ostsid noored arvuti ja kodus seadistades selgus, et tegemist on kasutatud arvutiga. Elion andis uue arvuti, kuid probleemid algasid taas – siis läks arvuti garantiiremonti, millega läks paar nädalat. Siis teatati, et kõik on korras.

Kodus arvutit tööle pannes läks kõik taas lörri ja 16. detsembril võeti arvuti taas remonti ning nüüd pole pere arvutit enam näinud. Kusjuures järelmaksu peavad nad ikkagi maksma.

Elioni esindaja rääkis, et arvuti on nüüd saadaval ja kui klient seda ei soovi, siis on firma valmis arvuti tagasi ostma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles