Seidit laamaga võrrelnud Brigitte sai korraliku netikoslepi: ta võiks nüüd iseennast kohtusse kaevata

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt võrdles Rannamaja-Seidit laamaga.
Brigitte Susanne Hunt võrdles Rannamaja-Seidit laamaga. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt pani hiljuti Instagrami story'sse üles küsitluse, milles võrdles tõsielustaar Seidi Voogre välimust laamaga ning palus jälgijatel hinnata, kumb kenam on. Seidi fännidele see ei meeldinud.

Brigitte story riputati üles Twitterisse, kus kritiseeriti seltskonnakaunitari huumorisoont. «BSH, nii «lahe» teisi maha tegemas,» säutsus üks.

Brigittele jäid hambusse Seidi eest blondeeritud juuksed ning ta võrdles tõsielustaari trendikat soengut laamaga. «Konkreetselt who wore it better (kes kandis selle paremini välja – toim),» kirjutas Brigitte Instagramis.

Brigitte Susanne Instagrami story vihastas Seidi fänne.
Brigitte Susanne Instagrami story vihastas Seidi fänne. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Seidi fännidele tegi Twitteris nalja, et Brigitte võitleb ise kohtus negatiivsete netikommentaatorite vastu. «Ta võiks nüüd iseennast kohtusse kaevata,» säutsus üks. «Mulle ei ole kunagi Brigitte meeldinud,» lisati veel.

Seidi ütles Elu24-le, et teda Brigitte võrdlus ei pahandanud. «Minul on savi ja ma sain naljast aru,» ütles ta. Samas mõistab Seidi ka fännide pahameelt: «Võib-olla teiste arust ei ole teise välimuse üle nalja tegemine ok.»

Alles reedel kirjutasime, et Brigitte sai ise pahaseks, kuna tema kulul tegi nalja juutuuber ja muusikaprodutsent Andrei Zevakin. Zevakin tegi video Brigitte blogist ning täpsemalt intiimsest bachata-tantsust, mida raadiohääl harrastab.

«Andrei, teatud vihjed ei olnud üldse naljakad! See oli lame! Kui sa teed nalja, palun tee seda hästi. Ja ära tee inimestele haiget, sa läksid üle piiri!» kritiseeris Brigitte. Loe selle kohta pikemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles