Sky Plusi programmijuht Kivisaare ümber lahvatanud skandaalist: väljapressimistega tulemust ei saavuta (2)

Elu24
Copy
Alari Kivisaar koos koera Michiga SkyPlusi hommikueetris
Alari Kivisaar koos koera Michiga SkyPlusi hommikueetris Foto: Elu24

USAs toimuvate politseivägivalla- ja rassismivastaste massirahutuste valguses on üha enam hakatud tähelepanud pöörama ka Eestis valitsevale rassismiprobleemile. Eriti karmi kriitika alla on sattunud raadiohääl Alari Kivisaar, kuid  Sky Plusi programmijuht Vaido Pannel usub, et tema kolleegile on tehtud liiga.

Eesti ühe populaarseima raadiomehe ümber lahvatas skandaal, kuna väidetavalt on tema kommentaarid olnud mitmel juhul rassistlikud (Loe lähemalt SIIT). Alari Kivisaare ametist maha võtmiseks algatati isegi petitsioon, mille on viimase ööpäeva jooksul allkirjastanud pea 5000 inimest, ent raadiojaama programmijuhi sõnul ei saavutata sellise väljapressimisega midagi.

«Alari vastu algatatud kampaania näitab, kui kergesti tekivad sotsiaalmeedias valesõnumid ja kuidas neid nõrgemate meediatarbijate peal edukalt kasutatakse. Mõistan kampaania algatajate soovi tuua USA-s toimuvale suuremat tähelepanu, kuid saatest sõnu otsides ja neid kokku monteerides alustatud kampaania eetilisus tekitab küsimusi,» lausub Vaido Pannel portaali Sky.ee veergudel avaldatud vastulauses. «Ähvardamise või väljapressimistega tulemust ei saavuta. Probleemile tähelepanu toomiseks saame oma platvorme kindlasti paremini kasutada. Sky Plus ega Sky Media ei tolereeri vägivalda, rassismi ega mingisugust diskrimineerimist.»

Loe lähemalt Sky portaalist!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles