PILTUUDIS ⟩ Nagu paljud kuulsused enne teda... 61-aastane Madonna poosetas samuti Instagramis paljarinnu

Elu24
Copy
Madonna 2017. aastal.
Madonna 2017. aastal. Foto: SCANPIX/REUTERS

Popstaar Madonna (61) postitas Instagrami taas vägagi paljastava pildi. Kui eelmisel korral jättis naine omale vähemalt rinnahoidja selga, siis sel korral loobus ta juba sellestki.

Nimelt jagab maailmakuulus popstaar sotsiaalmeedias fotot, millel poosetab paljarinnu. Täielikust alastusest päästavad teda vaid musta värvi püksikud. 

Samuti on kõnealusel pildil näha, et naine taasutab jätkuvalt raskest põlvevigastusest ning toetub sedapuhku karkudele.

Madonna paljas pilt pole loomulikult Instagramis midagi uut, sääraseid pilte jagavad endast mitmed teised kuulsad ja väga kuulsad staarid. Vaata ka: Naised nagu jumalannad: need staarid võtsid end sotsmeedias alasti ega häbene seda üldse!

VAATA PILTI SIIT!

Madonna Louise Ciccone sündis 1958. aastal. Kui ta oli umbes 19-aastane, kolis ta New Yorki. Seal tegutses ta esialgu tantsijana, hiljem osales ta ka bändides  Breakfast Club ning Emmy.

Soolokarjääriga alustas ta 1983. aastal. Tänaseks päevaks on ta üks maailma edukamaid muusikuid.

Ta on kaasa teinud ka mitmetes filmides. Filmis «Evita» kehastas ta Eva Peróni ning teenis selle filmirolli eest ka Kuldgloobuse. 

Madonna on abielus olnud kaks korda, aastatel 1985-1989 oli ta abielus näitleja Sean Penniga. Teist korda abiellus popstaar näitleja Guy Ritchie'ga, nende abielu kestis kaheksa aastat.

Popstaaril on kuus last. Madonna vanim tütar Lourdes Leon sündis 1996. aastal suhtest tantsija Carlos Leoniga. Abielust Ritchiega sündis 2000. aastal poeg Rocco Ritchie. 2006. aastal adpoteerisid nad Malawist poja David Banda Mwale Ciccone Ritchie.

2009. aastal adopteeris ta Malawist tütre Mercy Jamesi. 2017. aastal sai ta taas emaks, kui adopteeris Malawist tütred Estere ja Stella.

61-aastasel lauljatari elukaaslane on 26-aastane taustatantsija Ahlamalik Williams. Mehe 26. sünnipäeval avaldas lauljatar sotsiaalmeedia vahendusel talle ka armastust: «Palju õnne, mu armastus! Pole ühtegi teist inimest, kellega ma meelsamini karantiinis aega veedaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles