Tippvutiklubi peatreeneriks ihkav 9-aastane poiss jõudis tööintervjuuni

Elu24
Copy
Inglismaa 9-aastane poiss Toby Hall kandideeris lemmik jalgpalliklubi peatreeneriks.
Inglismaa 9-aastane poiss Toby Hall kandideeris lemmik jalgpalliklubi peatreeneriks. Foto: Kuvatõmmis - Twitter

Inglismaa tugevuselt teise jalgpalliliiga klubi Derby County lasi ülemöödunud laupäeval pärast meeskonna halbu esitusi lahti peatreeneri Phillip Cocu ning otsib talle asendajat. 

Võimalusest kandideerida jalgpalliklubi peatreeneriks haaras kinni 9-aastane Inglismaa poiss Toby, kes ise on tulihingeline Derby County fänn. Ta saatis klubi omanikule Mel Morrisele kirja põhjendusetega, miks just tema antud ametipostile sobiks

Nüüd on poisiga tehtud ka tööintervjuu. Selle organiseeris BBCi Radio Derby.

«Tahan saada Derby peatreeneriks, sest mulle meeldib jalgpall väga. Mulle meeldib planeerida erinevaid formatsioone ja olen selles oma arust päris hea,» rääkis Toby Radio Derby avaldatud videos, enne kui tema üllatuseks liitus video intervjuuga Derby County omanik Mel Morris isiklikult.

«Ei uskunud, et ta isegi vastaks mu kirjale,» oli Toby üllatunud, kui Morrise nägu ekraanile ilmus. 

Omanik lausus Toby kohta kiidusõnu ja uuris väikese peatreenerihakatise käest, et mis tunne oleks juhendada sellist kuulsust nagu Wayne Rooney? 

«Ütleksin talle kindlasti, et ta peaks parandama oma ründemängu....täpselt ei tea, sest ta on nii hea,» vastas Toby. 

Toby rääkis muuhulgas, et kui ta selle töökoha saaks, siis ta koliks vanavanemate juurde, kes elavad Derby Counbty kodustaadionile üsna lähedal, nii 10 miili raadiuses. 

«Sa oled kõik läbi mõelnud, mida iganes küsisin, sul oli vastus olemas,» tõdes Morris.

9-aastase Toby õnnestunud tööintervjuust hoolimata on Derby County jalgpalliklubi peamine kandidaat peatreeneri ametikohale praegune mängiv treener Wayne Rooney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles