Taukar, astu kõrvale! Näitleja Grete Kuld on Eesti Laul 2021 üks saatejuhtidest (1)

Elu24
Copy
Grete Kuld
Grete Kuld Foto: Remo Tõnismäe

Veidi enne 2021. aasta algust avaldati ETV aastavahetuse saates see särav duo, kes hakkab juhtima tänavusi Eesti Laulu saateid. Tagasi on Tõnis Niinemets, tema kõrval särab sel aastal saatejuhina aga näitlejanna Grete Kuld.

«Padjaklubi» näitleja Grete Kuld võtab saatejuhi teatepulga üle Karl-Erik Taukarilt, keda  sai selles rollis esmalt näha 2019. aasta finaalkontserdil. Kulla kõrval on aga tagasi möödunud aastal Taukari seltsis saatejuhina Eesti Laulu debüüdi teinud koomik Tõnis Niinemets.

«Üllatused käivad Eesti Laulu juurde ja sellise uudisega on hea uut aastat alustada,» rõõmustab Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula. «Grete on ääretult professionaalne ja inimesena väga meeldiv. Tal on olemas kõik see, mida uuelt saatejuhilt ootasime – kogemused teletöö, muusika ja näitlemise vallas ning hea klapp Tõnisega. Usun, et selline saatejuhtide paar toob meeldivat särtsu Eesti Laul 2021 saatele.»

Eesti Laul 2021 saatejuhid Grete Kuld ja Tõnis Niinemets.
Eesti Laul 2021 saatejuhid Grete Kuld ja Tõnis Niinemets. Foto: promo

Kõiki tänavusi Eesti Laulu poolfinaali lugusid tutvustati detsembri esimesel nädalavahetusel ETV suures erisaates. Lugudele olid selleks hetkeks valminud ka muusikavideod. Eesti Laul 2021 lugudega saad tutvust teha SIIN.

Kokku laekus Eesti Laul 2021 konkursile 156 lugu, millest žürii hääletuse tulemusena pääses poolfinaalidesse 24 võistluslugu. 

Eesti Laul 2021 poolfinaalid toimuvad 18. ja 20. veebruaril. Millised laulud millistes poolfinaalides vastamisi lähevad pole veel teada.

Konkursi võitja selgub finaalis 6. märtsil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles