Mart Helme tegi Kaja Kallasele huvitava komplimendi: teie nööbid meenutavad mu koera silmi (5)

Copy
Helmete perekonna uusim liige on retriiver Jester, keda lapsed kutsuvad Carribaks.
Helmete perekonna uusim liige on retriiver Jester, keda lapsed kutsuvad Carribaks. Foto: Tairo Lutter

Täna toimus eile ametisse astunud valitsuse esimene infotund. Riigikogu küsimustele vastas värske peaminister Kaja Kallas, kelle välimust ei suutnud kommenteerimata jätta EKRE endine esimees Mart Helme.

Endine siseminister Helme otsustas võtta keset istungit aega moeminutiteks. «Lubage, ma teen kõigepealt ühe väga ebakonventsionaalse märkuse,» alustas EKRE liige oma sõnavõttu. Alustuseks kiitis mees peaminister Kaja Kallase jakki, mis olevat tema arvates väga kena: «Sellel on hästi toredad mustad nööbid ja need meenutavad minu koera ilusaid musti silmi.»

Kallas tänas Marti komplimendi eest ning nentis, et ilmselt on taolise võrdluse teinud mees oma koerale pikalt silma vaadanud, mis on väga armas. 

Helmet ja Kallast näib ühendavat moetrendide kujundamine. Üleeelmisel nädalal võttis Kallas šnitti Helmede kaabude kultusest, kui otsustas isa ja poja signatuuriks saanud peakatte hoopiski ise pähe panna. Ta tõdes, et ei julgenud varem kaabuga käia, sest peakatte kandjate tõttu oli sel halb maine. Kallas julgustas inimesi uue trendiga kaasa minema. «Mulle tundub, et nüüd jälle võib,» ütles Kallas ning soovitas kõigil kaabud välja otsida ja neid edaspidi uhkusega kanda. 

Vaata nunnut kutsa silmi ja Kaja Kallase jakinööpe - kas näed sarnasust? 

Kaja Kallas.
Kaja Kallas. Foto: Kuvatõmmis Riigikogu videost: https://www.youtube.com/watch?v=-C25VJ5hH_M
Helmete perekonna uusim liige on retriiver Jester, keda lapsed kutsuvad Carribaks. Новый член семьи Хельме - ретривер Джестер, которого дети называют Карриба.
Helmete perekonna uusim liige on retriiver Jester, keda lapsed kutsuvad Carribaks. Новый член семьи Хельме - ретривер Джестер, которого дети называют Карриба. Foto: Tairo Lutter

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles