VIDEO Reisivlogija tagasi Tondil: kui ma kaks s***a ülevaadet teen, olen jamas! (2)

Elu24
Copy
Ben lubas süü Kristjani kaela ajada, kui Tondilt midagi põnevat ei leita.
Ben lubas süü Kristjani kaela ajada, kui Tondilt midagi põnevat ei leita. Foto: Kuvatõmmis

Bald and Bankrupt otsustas lõbusa episoodiga anda Tondi linnaosale veel teise võimaluse - mäletatavasti ei leidnud maailmarändur sealt eelmisel korral midagi põnevat. Kui hästi läks tal seekord.

Enne Eestist lahkumist otsustas Patareis, Narvas ja Viivikonnas käinud maailmarändur Bald and Bankrupt Tondit veel korra külastada. «See on ametlikult kõige vihatum Youtube'i kanal Eestis,» lõõpis ta. «Mu eelmine külastus Tondile tekitas tõsise kõmu, sellest tehti artikleid,» meenutas ta. «Anname tondine teise võimaluse oma saladused avaldada!»

«Hüppame trammile ja vaatame, kas leiame midagi ilusat Tondi tühermaalt,» naljatas Benjamini nime kandev britt. Retrotrammiga samasse peatusesse jõudnud vlogijal aga õnne ei olnud. «Oh ei Tondi, ära vea mind alt,» naeris ta. «Kui ma teen kaks s***a videot, olen jamas!»

Tondi tänavatelt tabas Ben pahaaimamatu nooruki Kristjani, kes pidi talle mõne põneva koha kätte juhatama. «Siin ei ole tõesti eriti midagi...» kõhkles aga tema. Siiski oskas nooruk ränduri suunata ühe suure majani. «Kui me midagi huvitavat ei leia, on see kõik Kristjani süü,» ironiseeris juutuuber.

Nõukaaegse kolossi leidis Ben õnneks üles. Pressinud end aia alt sisse ja hiljem roninud suure tööstushoone treppidel, leidis maailmarändur aga vaid ühe põneva asja. «Seal kaugemal on seinal graffiti, mis ütleb lihtsalt: 'Depressioon',» naeris ta.

2,5 miljoni jälgijaga juutuuberi sõnul nautis ta aga oma aega Eestis väga ning lubas juba suvel tagasi tulla. Mis kohti peaks nõukogude pärandist huvituv maailmarändur siis külastama?

Vaata ka lõbusat videot!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles