Hiljuti Zevakinilt puid alla saanud Susanna Smanjov väntab juba uut filmi: sel korral armunud nõidadest

Elu24
Copy
Hiljuti Zevakinilt puid saanud Susanna Smanjov väntab juba uut filmi!
Hiljuti Zevakinilt puid saanud Susanna Smanjov väntab juba uut filmi! Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/kuvatõmmis Facebookist

Susanna Smanjovi uus film räägib kahest kättemaksuhimulisest naisnõiast, kes üksteist armastavad.

Hiljuti juutuuber Andrei Zevakini hambusse sattunud filmirežissöör Susanna kriitikast end heidutada ei lase – nüüd otsib ta avalikult osatäitjaid oma uude filmi. 

Kuigi Andrei poolt maatasa materdatud Susanna film «Rikutud hing, viirus» pole veel kinoekraanidele jõudnudki, nokitseb filmitegija juba järgmise projekti kallal. Nimelt otsib ta juba hobinäitlejate Facebooki grupist «Pean saama näidelda, muidu suren!» osatäitjaid oma uude filmi. 

«Hakkan keevitama sel suvel õudusfilmi «Nõiad otse põrgust». Film räägib kahest naisnõiast, kes ka armastavad üksteist. Õnnetul moel nad tapetakse ja maetakse. Aga nad tõusevad üles ja hakkavad kätte maksma,» kirjeldab Susanna uue filmi süžeed. 

Seetõttu otsib ta Tallinnas oma meeskonda näitlejaid, kes mängiksid ohvreid. Susanna sõnul peavad kandidaadid olema kena välimusega ja käituma preilina. Samuti otsib režissöör meesosatäitjat. 

«Esialgu on rollid tasustamata, kuid kui kinodesse läheb, siis osa rahast läheb filmi tegemisele ja osa näitlejatele,» kirjutab Susanna. 

Susanna esimese filmi treiler sai palju vastukaja

«Minu esimene film läheb peagi kinodesse. Kuigi ma ei uskunud, et see suureks läheb. Järgmised filmid võtan ette tõsisemalt, kuna on tehtud kümneaastane leping, kes minu filme levitama hakkab,» kirjutab Susanna linateosest, mille treiler sai hiljuti juutuuber Andrei Zevakinilt hävitava hinnangu. 

Susanna kirjeldas nii oma esimest filmi, mis peagi kinodesse peaks jõudma: «Film räägib transnaise ja naise vahelisest armastusest. Film räägib sellest, kui maailma tabab viirus, siis paljud inimesed surevad viiruse kätte. Need, keda viirus ei tapnud, langesid vägivalla ohvriks. Ühiskond laguneb, tekivad mässud. Ellu jäävad vaid vähesed. Film on täis põnevust, seiklusi ja ei puudu ka ilus armastuslugu.» Filmi pearollis astub üles tuntud tõsielustaar Helen Kõpp.

Loe lähemalt, mis oli öelda Andrei kriitika kohta filmi peaosatäitjal Helenil, siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles