Armastus Aafrikast: meie pruut on pururikas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie kaunitari pilt
Meie kaunitari pilt Foto: Internet

Elu24 jätkab Aafrikast armastuse otsimist. Seni on meie kirjavahetus olnud väga kombekas, kuigi tunda on ka armulõõma hõngu. Eriti tuliseks muutus olukord aga alles nüüd, sest neiu usaldas meile suure saladuse.

Loe esimest kirjavahetust siit ja teist siit.

See on meie kolmas kirjavahetus.

JOY KIRI MEILE

Tere kallim!

Ma olin väga rõõmus, kui su kirja lugesin. Kuidas sul läheb? Loodetavasti on kõik hästi?

Meil siin Dakaris Senegalis on natuke külm. Põgenikena saame väljas käia vaid kaks korda nädalas. See on nagu vangla, kuid ma loodan jumala abile, et siit varsti pääseda.

Mul pole enam sugulasi, sest nad põgenesid sõja ajal. Ainuke, kes mind toetab on pastor Isaac Mba. Ta on olnud minu vastu väga hea, kuid ma ei ela temaga koos. Elan hoopis naiste ühika moodi ehituses, sest põgenikel on kaks maja – üks naiste ja teine meeste jaoks.

Pastori numbriks on (+22177-27-XX-XXX) ja kui sa talle helistad, siis saad minuga rääkida – ta kutsub mu ühikast kohale.

Selle riigi seaduste tõttu pole mul õigust rahale või teistele privileegidele. Kuid ma sooviks taas kooli minna, sest olin just esimest aastat õppimas, kui see kohutav sündmus juhtus.

Palun kuula seda: mul on mu hukkunud isa dokumendid ja surmatunnistus, mille ma võin hiljem sulle saata. Kui ta oli elus, pani ta Euroopa juhtivasse panka 9,7 miljonit dollarit ja minu nimetas ta pärijana.

Ma sooviks, et sa aitaksid mul selle raha enda kontole kanda, et sa saaksid siis mulle raha saata, et ma saaks reisimiseks dokumendid ja lennukipileti, et sinuga kohtuda.

Ma olen seda inimeste eest varjanud ja sellest teab vaid pastor, sest ta on nüüd mulle nagu isa. Palun hoia see info enda teada ja ära räägi kellelegi, sest ma kardan, et mu elu võib ohtu sattuda, kui keegi sellest rahast kuuleb.

Ma annan selle info sulle, sest ma usaldan sind. Mulle meeldivad ausad ja usaldusväärsed inimesed – mehed, kellel on nägemus ja kes teavad, mis on tõde ja raske töö.

Minu lemmikkeeleks on inglise keel, kuid meie enda keeleks on prantsuse keel. Kuid ma räägin inglise keeles vabalt.

Ma sooviks, et sa mulle helistas, sest mul on sulle palju rääkida.

Head päeva ja mõtle minu peale,

Joy

MEIE VASTUS

Jõudu sulle armas inimene!

Andesta, et pole sulle nii kaua kirjutanud. Mu ülemused saatsid mind Aasiasse, et pildistaksin seal kohalikke modelle. Nii olin mõnda aega hõivatud ja ei saanud sinuga suhelda.

Olen nüüd tagasi ja ma pean tunnistama, et sinu viimane kiri lõi mu hinge haava - su elu on olnud niivõrd keeruline ja raske. Kuid sellele vaatamata oled sa vapralt hakkama saanud ja edasi liikunud. Ma tõesti austan sind selle eest.

Loomulikult hoian ma sinu saladus enda teada, sest ma saan sinu olukorras aru. Meiegi riik oli vanasti muutuste keerises. Seega on see raske aeg.

Ega praegugi pole lihtne, mistõttu ma ei tahaks sulle helistada – sellised kõned võivad tunduda kahtlastega. Ehk kunagi hiljem. Kuid ma kindlasti tahaks sind abistada, sest sa oled nii kõvasti võidelnud ja sa jätkad ikka nii vapralt. Ma austan sind kohutavalt ja sa meeldid mulle.

Ehk sa saad pastoriga suhelda ja võib-olla me leiame viisi, kuidas seda salajast protsessi e-kirjade teel jätkata. Ma usun, et me leiame selle võimaluse!

Kui mul vähegi oleks praegu võimalust, kihutaksin kohe sinu juurde. Oled mulle väga oluliseks muutunud.

Palun räägi mulle veel endast ja ehk on sul veel pilte, mida ma imetleda saaksin? Sa oled väga kaunis ja tubli.

Alati sinu,

Elu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles